false

Bilverkstad

Behöver du hjälp med din bil? Vi på Bilpunkten är en bilverkstad i Nyköping som kan hjälpa dig, oavsett om du är privatperson eller företag. Vår verkstad erbjuder ett komplett utbud av verkstadstjänster och kan hantera allt från kontroller, service och reparation av din bil till specialanpassad eftermontering. Vår bilverkstad i Nyköping är en så kallad all-bil-verkstad där vi utöver personbilar kan serva och reparera transportbilar.

Vår bilverkstad reparerar enligt tillverkarens instruktioner

I vår bilverkstad reparerar och servar vi din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner, vilket säkerställer att inget arbete som utförs i vår verkstad påverkar bilens garanti, oavsett vilket märke bilen har. Vår kompetenta personal i verkstaden tar alltid väl hand om din bil, oavsett om det gäller reparation, byte av bildelar eller service – så att du kan känna dig trygg.

Vår bilverkstad är en del av Bosch Car Service

Vår verkstad i Nyköping är stolta att vara en del av Bosch Car Service. Som partner till Bosch Car Service kan vi försäkra dig om att vår bilverkstad kan reparera eller serva din bil med hög kvalitet. Bosch Car Service är ett nätverk av oberoende bilverkstäder som levererar högkvalitativ fordonsservice, underhåll av bilar och reparationer för alla märken och modeller. Vi garanterar prisvärd kvalitet som du kan lita på.

Boka din service här

Bosch Car Service är en av världens största oberoende verkstadskedjor. Deras internationella servicenätverk omfattar mer än 15 000 auktoriserade verkstäder i 150 länder.

Mer om Bosch Car Service

Vanliga frågor och svar

Vad gör en bilverkstad?
I vår bilverkstad utför vi bland annat service, reparationer, felsökningar samt förebyggande underhåll.

Hur lång tid tar en bilservice?
Alla jobb har anslagen tid, det gör det enkelt att beräkna tidsåtgång. Då olika servicepunkter har olika punkter varierar tiden för en bilservice. Kontakta oss för exakt tid.

Hur lång tid tar det att byta däck?
Däckbyte tar vår verkstad ungefär 20 minuter.

Reparerar ni både nya och gamla bilar?
I vår bilverkstad reparerar vi alla årsmodeller och märken.

Vad är er specialitet när det gäller bilmärken och modeller?
Vår verkstad följer tillverkarens serviceprotokoll och kan eftermontera utrustning som ej påverkar eventuell nybilsgaranti.

Vilken typ av bilreparationer erbjuder ni?
Exempel på bilreparationer vi utför är, AC-kontroll, AC-reparation, framvagnsinställning, 4-hjulsinställning, byte av bromsvätska, byte av bromsbelägg och skivor, kamremsbyte och felsökning mm.

Vilken typ av service erbjuder ni för att underhålla bilar?
Vi erbjuder följande sevice för att underhålla bilar; fyrhjulsinställning, bromsbyte, kamremsbyte, lackskydd samt erfodrad service.

Kan ni erbjuda en uppskattning av kostnaden för reparationen innan arbetet påbörjas?
Ja, offert lämnas alltid innan bilverkstadens arbete påbörjas.

Vilka typer av reservdelar använder ni i era reparationer?
I vår bilverkstad använder vi Bosch eller produkt med motsvarande kvalite.

Har ni någon form av lånebil som kunder kan använda under reparationstiden?
Lånebil ingår normalt inte, men kan bokas i samband med verkstadsbokning.

Hur lång tid tar det normalt för en reparation att bli klar?
Hur lång tid det tar för verkstaden att utöfra en reparation är givetvis beroende på omfattning, men i normalfall är det färdigt samma dag som du lämnar in bilen till verkstaden.

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni för reparationer?
Swish, kortbetalning, samt avbetalning