false

Är du vår nya medarbetare?

Bilpunkten expanderar och söker en rekondare till vårt team.

Du är man eller kvinna, har livsglädje, energi och gärna erfarenhet från branschen. Du är noggrann, serviceinriktad och engagerad. Du har lätt att sätta dig in i kunders behov. Du är avspänd, trygg, har humor och skrattar gärna. Du är ödmjuk och vet människors lika värde.

Din personlighet är avgörande för att vi ska trivas samt är grundläggande för att du skall lyckas i rollen. Som rekondare hos oss måste du kunna ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter och se till att alla bilar blir klara i tid. Du skall kunna planera din arbetsdag på ett effektivt sätt och arbete självständigt och målmedvetet. Bilvård är en viktigt del av vår verksamhet och är avgörande för kundens helhetsintryck av sitt besök hos oss.

Som rekondare ansvarar du för avdelningens dagliga arbete och arbetar nära vår bilhall. Du skall vara bra på att samarbeta och ha en positiv inställning till ditt arbete. I arbetet ingår bilvård av både interna och externa bilar. Det är därför viktigt att du kan kommunicera bra med dina medarbetare och är villig att alltid ställa upp och hjälpa till.

Du bör ha tidigare erfarenhet av bilvård och känna till produkter och arbetssätt. Du ansvarar över interiör och exteriör vård av kundbilar. Arbetet innebär bland annat polering, vaxning och konservering av lack. Du ser till att bilvårdsprodukter beställs i tid. Du har körkort.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, mån-fre kl. 9-18
Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ansökning: Skicka in ditt CV och personligt brev till magnus@bilpunkten.net.

Sista ansökningsdatum är söndagen den 12 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Bilpunkten startades 1991 och har sedan dess varit aktivt i Nyköping. År 2006 förvärvade Magnus Redlig verksamheten. Hösten 2016 flyttade företaget till egenägda lokaler på Gumsbacken. Bilpunkten omsätter idag 38 miljoner och har ett 50-tal bilar i lager.