false

Är du vår nya medarbetare?

Bilpunkten forsätter att växa och söker bilinköpare.

Du har livsglädje, energi och erfarenhet från branschen. Du är engagerad, tar initiativ och är noggrann. Du har lätt att se en helhet. Du är avspänd, trygg, har humor och skrattar gärna. Du är ödmjuk och vet människors lika värde.

Din personlighet är avgörande för att vi ska trivas och är grundläggande för att du skall lyckas i rollen. Du har goda bil kunskaper eller minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Ett stort kontaktnät inom bilhandeln är meriterande. Du vill hålla dig uppdaterad om förändringar och nyheter i branschen och vill utvecklas. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Du är resultatdriven och gillar att jobba mot gemensamt satta mål. Du har körkort.

Kundkontakt sker mestadels via telefon och mail. Som inköpare jobbar du med både snabba och långsiktiga affärer och har ansvaret för affärens alla steg.
Som inköpare ansvarar du för hela inköpsprocessen samt logistiken runt transport och iordningställande. Du jobbar aktivt med att anpassa utbud, lagervolym och prissättning.

För oss är kundnöjdhet och långsiktiga relationer med leverantörer och kunder viktiga hörnstenar. Därför är ärlighet, noggrannhet och förtroende en självklarhet.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid mån-fre.
Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka ditt CV och personligt brev till magnus@bilpunkten.net.

Sista ansökningsdatum är söndagen den 8 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Begränsade telefontider
Under pågående semestrar finns begränsad möjlighet till frågor om tjänsten via telefon. Frågor kan endast besvaras via telefon den 21 juli.

Fr.o.m. 2 augusti är vi tillbaka igen och besvarar eventuella frågor på telefon under ordinarie öppettider.

Bilpunkten startades 1991 och har sedan dess varit aktivt i Nyköping. År 2006 förvärvade Magnus Redlig verksamheten. Hösten 2016 flyttade företaget till egenägda lokaler på Gumsbacken. 2018 totalrenoverades verkstadslokalen och har nu helt ny utrustning för mekaniker samt rekonditionering. Vintern 2020 renoverades bilhallen och Bilpunkten Classic med fokus på entusiastbilar öppnades. Bilpunkten omsätter idag 58 miljoner och har ett 60-tal bilar i lager.