false

Är du vår nya medarbetare?

Bilpunkten expanderar och söker en mekaniker till teamet.

Du har livsglädje, energi och erfarenhet från branschen. Du är engagerad, tar initiativ och är noggrann. Du har lätt att se en helhet, inte bara arbetsordern som skall utföras. Du är avspänd, trygg, har humor och skrattar gärna. Du är ödmjuk och vet människors lika värde.

Din personlighet är avgörande för att vi ska trivas och är grundläggande för att du skall lyckas i rollen. Du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du håller dig uppdaterad om förändringar och nyheter i branschen och vill utvecklas. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Du har ordning och rent omkring dig när du jobbar.

Du har körkort. För oss är kundnöjdhet och långsiktig relation med kunderna viktiga hörnstenar. Då bilköp är en stor investering är ärlighet, noggrannhet och förtroende väldigt viktigt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat servicearbeten, felsökning och reparationer samt iordningställande och reparation av det klassiska sortimentet.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid mån-fre.
Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Ansökan: Skicka ditt CV och personligt brev till magnus@bilpunkten.net.

Sista ansökningsdatum är 30/6. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Bilpunkten startades 1991 och har sedan dess varit aktivt i Nyköping. År 2006 förvärvade Magnus Redlig verksamheten. Hösten 2016 flyttade företaget till egenägda lokaler på Gumsbacken. 2018 totalrenoverades verkstadslokalen och har nu helt ny utrustning för mekaniker samt rekonditionerare. Vintern 2020 öppnades Bilpunkten Classic med fokus på entusiastbilar. Bilpunkten omsätter idag 52 miljoner och har ett 60-tal bilar i lager.